Type | Brown Ale |
Alokohol pct. | 6,2 % vol |
Ingredienser | Vand, bygmalt, humle og gær |
Udseende | Mørk og rødgylden |
Smagsnoter | Kraftig maltet smag med røgmalt |
Næringsindhold | Læs mere |
Serveringsforslag
Fur Renæssance passer godt til de fleste efterårs- og vintermenuer. Mangler du inspiration, har vi sammensat et menuforslag til dig hér. God fornøjelse!
Forret: Røget laks med dildcreme og rugbrødscroutoner, som komplementerer øllets røgmalt og tilføjer friskhed og en let urtesmag.
Hovedret: Langtidsstegt svinekød med en brun ale-sovs: mørt og saftigt kød og en sauce med noter af ristet malt, der matcher øllens karakter.
Tilbehør: Bagte rodfrugter med rosmarin og honning, som bringer sødme og et strejf af karamelliseret smag til måltidet, mens rosmarin og honning supplerer øllets aromaer.
Dessert: Chokoladekage med saltet karamelsauce, som gør sig godt til Renæssancens maltede karakter og forstærker øllets humletoner.
Oste: Du kan matche Fur Renæssance med de fleste typer kraftfuld ost. Er dit selskab ikke til modnet eller skimmelost, kan du med fordel vælge oste med salt, nødder eller af røget karakter.
Husk at servere Fur Renæssance Brown Ale ved den rette temperatur, normalt mellem 10-12 grader Celsius, for at fremhæve alle dens smagsnuancer. Skål og god fornøjelse!