Type | Barley Wine |
Alokohol pct. | 9,5 % vol |
Ingredienser | Vand, bygmalt, humle, brun farin og gær |
Udseende | Mørk |
Smagsnoter | Mørk malt, karamel og anis. |
Næringsindhold | Læs mere |
Serveringsforslag
Forret:
Røget laks med en honning-sennepsdressing og rugbrødscroutoner. Serveres med frisk grøn salat, radiser og dild.
Hovedret:
Langtidsstegt lammebov med rosmarin og hvidløg. Serveres med bagte rodfrugter og kartoffelmos med persille og smør.
Ost:
En udvalg af danske oste, som blåskimmelost, brie og vesterhavsost. Serveres med nødder, honning og knækbrød.
Dessert:
Chokoladekage med en hindbærkompot og vaniljeis, drysset med ristede nødder og friske mynteblade.
Fur Barley Wine er en kraftig øl, som ideelt serveres til desserter eller ostebord. Hele menuforslaget er dog sammensat til at bidrage med smagsoplevelser, der komplementerer øllens rige profil.