Type | Brown Ale |
Alokohol pct. | 6,5 % vol |
Ingredienser | Vand, bygmalt, humle og gær |
Udseende | Mørk rubinrød |
Smagsnoter | Fyldig karamel med association af anis og lakrids. |
Næringsindhold | Læs mere |
Serveringsforslag
Forkæl dine gæster med bagte svinekæber i mørk ølsauce
Fur Julebryg er en øl med dybde og varme, perfekt til de kolde måneder. Denne opskrift på bagte svinekæber i mørk ølsauce fremhæver øllens noter af karamel, anis og lakrids og skaber en velsmagende ret, der er ideel til en hyggelig aften.
Forret: Sprøde chips af surderjs-rugbrød med røget laks og øl-sennepscreme
Hovedret: Braiserede svinekæber i mørk ølsauce med kartoffelmos og karamelliserede gulerødder
Dessert: Chokoladekage med øl-karamelsauce og vaniljeis